Contabilizat .ro (β)

Contabilizat .ro (β)

 

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

 
   

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

 

Expertiza contabila si servicii de consultanta
in domeniul financiar contabil, la cele mai mici preturi!

Expertiza contabila si servicii de consultanta
in domeniul financiar contabil, la cele mai mici preturi!

 

Servicii prestate in: JUDET1, JUDET2, JUDET3

Servicii prestate in: JUDET1, JUDET2, JUDET3

 
             

Contactati-ne cu incredere!

Contactati-ne cu incredere!

 

 
 

resurse

resurse

 

Specialisti

Specialisti

 

Legislatie

Legislatie

 

Cursuri

Cursuri

 

Presa

Presa

 

Recrutare

Recrutare

 

Software

Software

 

Ceccar

Ceccar

 

Caen

Caen

 

Calculator

Calculator

 

Dictionar

Dictionar

 

Conturi

Conturi

 

BNR

BNR

 

Formulare

Formulare

 

Francize

Francize

 

Linkuri

Linkuri

 

Carti

Carti

 

Trezorerii

Trezorerii

 

Programe

Programe

 

Tipizate

Tipizate

 

TVA

TVA

 

Financiare

Financiare

 

Calendar

Calendar

 

Ocupatii

Ocupatii

 

Venit

Venit

 

Cautare

Cautare

 
Afiseaza rezultatele!

cautare

cautare

 

Anunturi

Anunturi

 
 

Software specializat

Software specializat

 
Este incontestabil faptul ca aplicatiile informatice au devenit instrumente nelipsite din activitatea de zi cu zi a economistilor (si nu numai). Evaluarea si alegerea celei mai potrivite aplicatii ramane insa o provocare reala, cu o serie intreaga de consecinte ulterioare. Tocmai din acest motiv, am considerat utila realizarea unei liste cu cele mai importante aplicatii informatice de pe piata autohtona cu specific economic, facilitand in acest fel un prim pas in directia luarii unei decizii de bun augur.

Alegeti categoria

Alegeti categoria

 
       
Contabilitate (135)  |  Facturi (63)  |  Gestiune (91)  |  Mijl.Fixe (47)  |  Salarizare (103)

Mai multe informatii

Mai multe informatii

 
Pro Manager
Cautare:
Va oferim posibilitatea de a cauta informatii sau resurse utile de pe situl Pro Manager, folosind motorul de cautare de mai jos:

cautare pe programdefacturare.ro
http://www.programdefacturare.ro webshot
Descriere: Pro Manager este un program care urmareste pasii si logica completarii si printarii facturilor, fiind foarte usor de utilizat. Programul de facturare Pro Manager respecta legislatia 2007 privind sistemul de numerotare si emitere facturi si chitante. Pro Manager poate functiona fara probleme pe orice PC, pe platforma Windows XP. Facturile se pot printa pe orice tip de imprimanta.
Realizat de: Anadeea Grup S.R.L.
Website: http://www.programdefacturare.ro
Email:
Adresa: Aleea Pascani, Nr. 2, Bl. M9, Sc. 1, Apt. 3, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Telefon: (va recomandam sa consultati situl oficial)
Mobil: 0723-221.134, 0723-221.135
Fax: 0314.27.87.04
Contact: Click pentru a contacta firma care a realizat acest soft!
Preturi: Click pentru a vizualiza lista de preturi!
Clienti: (va recomandam sa consultati situl oficial)
Facilitati:
» FACTURARE.
» EMITERE FACTURI FISCALE, ALEGEREA CLIENTULUI. In formularul de emitere facturi fiscale, se poate alege un client deja existent in baza de date sau se poate introduce un client nou. Dupa selectarea clientului, toate datele necesare facturii se completeaza automat.
» INTRODUCEREA DE ITEMI PE FACTURA. In formularul de emitere factura fiscala se poate introduce un numar nelimitat de produse sau servicii pe factura. Se pot selecta cotele de TVA aplicabile fiecarui produs sau serviciu. Calculele de TVA si de totaluri de pe factura se fac automat.
» MENTIUNI SPECIALE PRIVIND TVA-ul. La adaugarea de itemi pe factura, pe langa cotele de TVA se pot adauga mentiuni speciale conform legislatiei in vigoare: Scutit cu drept de deducere, Scutit fara drept de deducere, Neimpozabil in Romania, Neinclus in baza de impozitare, Taxare inversa.
» DATE PRIVIND EXPEDITIA. Pe formularul de emitere factura fiscala, se pot selecta datele privind delegatul, data expeditiei, mijlocul de transport.
» MENTIUNI SPECIALE PE FACTURA. Pe formularul de emitere factura se pot adauga mentiuni speciale (adnotari ce vor fi tiparite pe factura, ex.: curs schimb EURO etc.).
» DATE PRIVIND SCADENTA SI MODALITATEA DE PLATA. Pe Se poate stabili data scadenta a facturii. De asemenea, se pot alege modalitatile de plata: cash, la facturare, prin OP sau bilet la ordin / fila CEC. Aceste mentiuni vor fi salvate si vor apare pe versiunea de print factura fiscala.
» Emitere facturi fiscale in valuta.
» Pentru emiterea facturilor, se pot folosi si alte monede decat RON. Aceste monede se adauga in aplicatie din sectiunea Settings.
» Printare factura fiscala.
» Odata completata factura, aceasta se poate printa imediat sau ulterior. Programul de facturare Pro Manager permite printarea de facturi fiscale pe orice tip de imprimanta, pe format A4.
» Emitere si printare chitante fiscale.
» Pentru orice factura emisa, se poate emite si printa chitanta. Formularul de emitere chitanta contine automat toate datele clientului de la care se incaseaza banii cash, nefiind necesar dacat introducerea sumei in RON.
» Modulul de setari al programului de facturare PRO MANAGER permite introducerea tuturor datelor companiei dvs.: date firma, serii si numere facturi si chitante, facturi in valuta, parola de acces, backup facturi, facturi personalizate. Aceste date vor fi folosite in mod automat de modulul de emitere factura fiscala.
» Datele companiei emitente.
» SETARI.
» Modulul de setari al programului de facturare PRO MANAGER permite introducerea tuturor datelor companiei emitente de factura fiscala. Aceste date vor fi afisate in mod automat de modulul de emitere facturi si se vor tipari pe varinta de print. Programul de facturare Pro Manager va ofera optiunea de a modifica oricand aceste date (de exemplu, in cazul in care firma emitenta isi schimba sediul si se modifica adresa postala).
» Serie si numar facturi.
» Tot in cadrul modulului de administrare se introduc seria si numarul facturilor, conform deciziei interne a fiecarei companii.
» Serie si numar chitante.
» Se introduc seria si numarul chitantelor care urmeaza a fi emise, conform deciziei interne.
» Facturi in valuta.
» Aceasta sectiune este adresata numai companiilor care emit facturi in alte monede decat RON. Valutele introduse in aceasta sectiune vor fi disponibile in procesul de facturare, emitere chitante si raportari.
» Personalizare factura.
» Pro Manager va ofera posibilitatea de emite facturi fiscale personalizate; puteti deci folosi factura fiscala emisa ca un inedit instrument de marketing prin plasarea pe varianta printata a facturii sigla companiei dvs.
» Persoane emitente factura.
» Se pot introduce una sau mai multe persoane care pot completa si emite facturile: numele si prenumele, serie si numar de buletin, CNP.
» Securitatea programului de facturare.
» Modulul de administrare permite setarea parolei de administrare. Aplicatia PRO MANAGER este protejata prin parola, ceea ce o face imposibil de accesat de persoane neautorizate.
» Backup facturi, chitante emise, date firma, date clienti.
» Foarte important: PRO MANAGER va ofera posibilitatea de a salva copii de siguranta pentru intreaga baza de date cu facturi, chitante, rapoarte si clienti.
» Rapoarte facturi fiscale emise.
» RAPOARTE.
» Pro Manager va pune la dispozitie un sistem complet de urmarire a situatiei fiecarei facturi fiscale emise. Toate facturile emise sunt salvate automat si pot fi vizualizate in cadrul sectiunii FACTURI EMISE. Astfel, veti sti la orice ora ce facturi ati emis, cui au fost emise facturile (clienti) si care este situatia facturilor (achitate, neachitate, achitate partial).
» Situatia incasarilor pe facturi emise.
» In cadrul sectiunii de rapoarte puteti adauga fiecarei facturi date privind incasarile. Se pot mentiona sumele incasate, data la care s-a inregistrat incasarea si modalitatea prin care s-au incasat banii (cash, OP, bilet la ordin / fila CEC.).
» Facturi achitate.
» Facturile pentru care s-a incasat in totalitate suma au statusul ACHITAT.
» Facturi neachitate.
» Facturile pentru care nu s-a incasat nici o suma au statusul NEACHITAT.
» Facturi partial achitate.
» Facturile pentru care au fost incasate anumite sume dar care nu au fost achitate integral au statusul PARTIAL ACHITAT.
» Info financiar.
» Acest raport reprezinta o situatie globala a datelor din aplicatie. Sunt afisate:
» A) Situatie facturi: Nr. facturi emise, Nr. facturi achitate integral, Nr. facturi achitate partial, Nr. facturi neachitate, Nr. facturi anulate.
» B) Suma facturate: Total facturat; TVA aferent sumelor facturate; Total incasari; Sume ramase de incasat.
» Observatii privind factura.
» Fiecarei facturi i se pot adauga observatii. Aceste observatii au rolul de a nota anumite date importante despre factura respectiva.
» Anularea unei facturi fiscale emise.
» Aplicatia PRO MANAGER ofera si posibilitatea de anulare a unei facturi.
» Chitante.
» Situatia detaliata a tuturor chitantelor emise.
» Exportul rapoartelor in format Excel.
» Raportul de facturi emise poate fi exportat in format Excel, documentul exportat continand toate facturile emise, numarul si seria facturii, data emiterii, denumirea si codul de inregistrare al cumparatorului/beneficiarului, valoarea tranzactiei si taxa pe valoarea adaugata aferenta.
» Evidenta clienti: facturi emise, date de facturare.
» CLIENTI.
» Introducerea unui client in aplicatie presupune in primul rand completarea datelor necesare facturarii. Aceste date sunt salvate si, la urmatoarea facturare a aceluiasi client, sunt reutilizate automat.
» Baza de date clienti: date de contact.
» O optiune foarte importanta pentru mentinerea relatiei cu clientii dvs este cea a introducerii datelor de contact al fiecarui client. Aceste date nu sunt printate pe factura dar va vor ajuta in comunicarea mai aficienta cu clientii dvs. (veti avea la dispozitie o baza de date clienti completa).
» Raport financiar pe client: fisa client.
» Pentru fiecare client, este disponibil un raport financiar care cuprinde situatia sumelor facturate, TVA, sume incasate si sume restante. (fisa client completa).
» Istoric facturi emise pe fiecare client.
» Fiecare client este listat impreuna cu lista tuturor facturilor emise pe clientul respectiv. In acest fel, veti sti cu exactitate ce volume ati facturat pe fiecare client in parte.
Sistem: Windows XP/Me/2000/2003/Vista
Cerinte: Procesor 1 Ghz, memorie 256 Mb, stocare 1 Gb, rezolutie 1024 x 768, imprimanta A4 inkjet/laser, UPS, Cd-Rom

Optiuni:
Trimite pe mail Trimite pe YM Adauga la Favorite Printeaza

Soft din categoria Facturi

Soft din categoria Facturi

 
PROGRAM: Easy Fct
Descriere: Program complex de facturare conform noului Cod Fiscal (facturi, chitante, avize, certificate de garantie).
Realizat de: Sasory Soft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Indaco Econ
Descriere: Indaco Econ este un soft pentru emiterea de facturi fiscale, proforme, chitante si avize de insotire a marfii conform cu cerintele si reglementarile Codului Fiscal si ale Uniunii Europene si pentru gestiunea de baze de date cu clienti si operatiuni.
Realizat de: Indaco Systems S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: pcFact
Descriere: pcFact este un program de facturare si de tiparire documente (facturi, chitante, ordine de plata, bonuri fiscale sau alte documente) emise sau primite de o societate comerciala. Programul este realizat de compania Bitomic Software, o companie cu experienta de 5 ani in domeniul aplicatiilor de gestiune pe platforma Microsoft Windows, companie care este certificata ca si partener Microsoft (Microsoft Certified Partner).
Realizat de: Bitomic Software S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
 
PROGRAM: Facturier
Descriere: Facturier Standard se instaleaza pe un singur calculator, permite emiterea de facturi fiscale, proforme, avize si chitante. Genereaza facturi fiscale si proforme externe, ofera informatii financiare in timp real. Generari automate: facturi proforme in avize sau facturi fiscale si invers. Facturier Retea este un Facturier Standard cu posibilitatea utilizarii in retea. Se instaleaza pe 1 calculator (sever) si se poate facilita utilizarea de pe alte 9 statii simultan. Permite monitorizarea permanenta a activitatii din retea de catre utilizatorul administrator.
Realizat de: Graffco S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Factureaza
Descriere: Factureaza.RO este un serviciu online de gestiune pentru facturi, proforme, avize, chitante, abonamente, produse, clienti. Factureaza.RO te ajuta cu rapoarte si declaratii pentru finante, serii pentru facturi, exporturi, statistici si multe altele.
Realizat de: Cubus Arts S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Smart Bill
Descriere: Cel mai usor si mai placut de utilizat program de facturare. Testati gratuit pentru a va convinge!
Realizat de: Intelligent IT S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Soft Facturare
Descriere: Programul "Soft Facturare" este dezvoltat in cel mai popular mediu de programare al bazelor de date, Microsoft Access. Prin urmare programul nostru de facturi beneficiaza de avantaje precum: integrare perfecta in Windows, stabilitate, securitate, viteza, suport tehnic, ergonomie, design. Singurul program de facturi care nu se instaleaza: Puteti sa il luati pe memory stick si sa facturati de la orice calculator. Va propunem un program de facturare continut intr-un singur fisier de 2Mb versiunea Standard cu bazele de date goale si poate ajunge la 3Mb dupa 1000 de facturi emise. incercati acest program de facturi fara griji: daca doriti eliminarea lui din sistem, doar stergeti-l si sistemul dvs. va ramane curat.
Realizat de: Data Solv S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: ROA ERP - Facturare
Descriere: ROA este un sistem informatic complex destinat companiilor medii si mari. Este un ansamblu puternic si flexibil, capabil sa raspunda necesitatilor de dezvoltare a firmelor: de raspandire teritoriala, de diversificare a domeniilor de activitate, de crestere a personalului, de majorare cantitativa a activitatii. ROA cuprinde module care rezolva principalele probleme ale organizatiilor medii si mari: gestiunea economica, automatizarea fluxurilor de date, regasirea si raportarea rapida a informatiilor, reproiectarea fluxurilor informatice. Aplicatiile ROA isi partajeaza perfect problematica ridicata de gestionarea si conducerea unei companii, din cele mai diferite domenii de activitate si fara a acoperi in mod redundant aceeasi problema. Scopul principal al programului ROA - Facturare este acela de a emite facturi.
Realizat de: RomFast S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: ProfiCont
Descriere: Cea mai completa si adaptabila solutie pentru Facturare. Utilizata de firme indiferent de domeniul de activitate sau de volumul activitatii. Contine GRATUIT modul de evidenta incasari pentru documentele emise. Emite: Facturi, Avize, Chitante, Facturi la Avize, Proforme.
Realizat de: NetMedia S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturis
Descriere: MidSoft IT Group a venit in intampinarea societatilor comerciale si a creeat si dezvoltat programul Facturis (program de facturare). Acest program permite gestionarea si printarea facturilor si chitantelor unei societati comerciale.
Realizat de: MidSoft IT Group S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
 
PROGRAM: Print Facturi
Descriere: Print-facturi.ro este o aplicatie online (un program sub forma de website, care ruleaza prin Internet) destinata companiilor romanesti avand scopul de a automatiza si organiza in mod eficient procesul de facturare, precum si de administrare a informatiilor legate de clienti, produse, etc.
Realizat de: Lenio International S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Invoice XP
Descriere: invoiceXP este o aplicatie de gestionare si tiparire a facturilor, proformelor, chitantelor, avizelor de insotire a marfii si invoice-urilor adresata tuturor tipurilor de persoane juridice/fizice autorizate.
Realizat de: Mindbox S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: microFact
Descriere: Soft util pentru operatiunile de facturare, incasari si evidenta a clientilor.
Realizat de: Info KAM Technologies S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturi BIZ
Descriere: Facturi.biz este un sistem online de emitere a facturilor. Utilizatorii inregistrati pot salva datele clientilor si ale produselor economisind timp si usurand emiterea facturilor. Facturi.biz este usor de folosit si te poti inregistra in mod gratuit.
Realizat de: Qubit Computers S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturare si Evidente Terti
Descriere: Acest program tine evidenta facturilor de incasat de la clienti respectiv a celor de plata catre furnizori si este destinat firmelor mici si mijlocii. Aplicatia permite introducerea mai multor firme proprii, a clientilor si furnizorilor si ofera posibilitatea de exportare a firmelor intre clienti si furnizori (o firma poate fi doar client, doar furnizor sau ambele fara sa fie nevoie de introducerea aceleeasi firme de doua ori).
Realizat de: TC-Soft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: XManager
Descriere: xManager este un bun mijloc de eficientizare a activitatii companiei dumneavoastra prin reducerea considerabila a timpului si volumului de munca utilizat. De la tiparirea unei simple facturi fiscale si pana la generarea rapoartelor complexe necesare in sfera vanzarilor, xManager controleaza cu acuratete si in timp real procesul de vanzare / facturare / incasare al companiei dumneavoastra.
Realizat de: 102MG Top S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturier Online
Descriere: FacturierOnline.ro reprezinta un raspuns la nevoia aparuta in piata pentru o solutie flexibila si usor de utilizat care sa permita atat societatilor comerciale mici si mijlocii cat si persoanelor fizice autorizate sa emita facturi, chitante, sa inregistreze plati, oferind totodata o serie completa de rapoarte aferenta acestor operatiuni.
Realizat de: Online Business Solutions S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturare PRO
Descriere: Facturare PRO este un program de facturare ce nu trebuie invatat, cu interfata foarte simpla, conceput pentru a va usura munca.
Realizat de: 4 IT S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Iluminis Invoice
Descriere: Programul de facturare Iluminis Invoice este cel mai utilizat soft de acest gen ce poate fi folosit in mod gratuit pe o perioada nelimitata de timp, nu implica nici un cost de achizitie, de administrare, de suport sau abonament pentru actualizari periodice.
Realizat de: Synaptic Solutions S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
 
PROGRAM: Dorsoft Facturare
Descriere: Dorsoft Facturare este un Software de emitere rapida si de gestiune a facturilor, chitantelor si avizelor de expeditie, usor de instalat si de utilizat, adresat firmelor mici si mijlocii.
Realizat de: Dorsoft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: IceFact
Descriere: Acest program se adreseaza firmelor mici, in special celor de prestari servicii sau celor care nu simt nevoia unei puzderii de nomenclatoare de parteneri si produse.
Realizat de: Ice Soft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: DataLight Facturare
Descriere: Programul DataLight Facturare este un software specializat de emitere si evidenta a facturilor si chitantelor. Scopul programului de facturare este optimizarea activitatii de facturare si asigurarea corectitudinii emiterii acestora. Punctele de plecare in dezvoltarea si designul acestui program de facturare au fost simplitatea si usurinta in exploatare, din acest beneficiu se evidentiaza viteza de lucru prin automatizarea emiterii facturilor. Pentru a acoperi o arie cat mai larga de necesitati, programul de facturare trateaza cote diferite de TVA pe pozitii.
Realizat de: AttoSoft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: ClassInvoice
Descriere: Program de facturare GRATUIT, oferit de ClasSoft S.R.L.
Realizat de: ClasSoft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: FastFacturare
Descriere: Programul ofera posibilitatea listarii facturilor fiscale si a chitantelor aferente direct de pe calculatorul personal. Exista posibilitatea personalizarii facturilor in functie de cerintele utilizatorului. Furnizorii si produsele sunt memorate in baza de date crescand astfel viteza de creare a facturilor.
Realizat de: FastContab S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: S2s Facturi
Descriere: Este un program complet de contabilitate primara, modulara, configurabila in functie de necesitatile firmei dvs. Cu acest program puteti genera usor avize, facturi si chitante, puteti folosi ca interfata de vinzare pentru pentru case de marcat (POS) sau ca si baza de date pentru case de marcat.
Realizat de: Vega WebSolutions S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: WizSalco
Descriere: Aplicatia WizSalco este inregistrata la ORDA in registrul programelor de calculator, prin urmare firma noastra acordand clientilor sai drept de utilizare legala prin contract de licenta. Deasemenea firma noastra acorda parametrizare in functie de beneficiar, asistenta si upgrade pentru aplicatie la cerere sau pe baza de contract. WizSalco este solutia perfecta daca sunteti furnizor de produse sau servicii pe baza de abonament. WizSalco va gestioneaza clientii, memoreaza contractele, emite periodic facturile, conform contractelor, gestioneaza platile si va ofera in orice moment o situatia exacta.
Realizat de: Wiz Soft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Delsoft Facturare
Descriere: Programul permite calculul si tiparirea facturilor fiscale atat pe facturi fiscale in format normal (facturile vechi, tiparite in tipografie) cat si pe facturi personalizate (hartie A4 normala).
Realizat de: Delsoft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: aiFacturi
Descriere: Am dezvoltat o tehnologie care ne permite sa creem si sa oferim cea mai variata gama de servicii online, care are la baza specificatiile directe de la clientii, astfel incat solutia oferita este ceea ce clientul isi doreste.
Realizat de: Ai Software S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturare Online
Descriere: WebInvoice este un program de facturare gratuit pe Internet destinat firmelor cu un volum mic/mediu de facturi lunare. Utilizand o solutie on-line aveti posibilitatea sa accesati, emiteti, trimite facturi de oriunde si oricand prin intermediul unui terminal conectat la Internet: PC, laptop, PDA, telefon mobil.
Realizat de: WebInvoice S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Adaptiv Facturi
Descriere: Facturi Gratis este inainte de toate un program simplu, intuitiv, usor de instalat si utilizat. Permite atat instalarea in mod utilizator unic, cat si in mod multi - utilizator (scenariu in care toti utilizatorii acceseaza si modifica acelasi set de date). Scopul urmarit de catre noi in fiecare aplicatie software dezvoltata este automatizarea unei portiuni cat mai consistente din activitatea utilizatorului, concomitent cu maximizarea randamentului si calitatii muncii depuse.
Realizat de: Adaptiv Software S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: EuroFacturi
Descriere: Aplicatia EuroFacturi permite emiterea de facturi, facturi proforme, chitante, facturi cu chitante, avize de insotire si monetare. Aceste documente se pot salva, vizualiza, tipari sau exporta in format Word, Excel, Pdf, etc. Poate fi folosita de orice societate, platitoare sau neplatitoare de TVA, persoane fizice autorizate si alte organizatii.
Realizat de: Speedsoft Company S.R.L
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturier - Util
Descriere: Facturier Util este un program de facturare freeware (gratis) cu care puteti emite facturi proforme, facturi fiscale si chitante in format A4. Facturier Util este creat pentru a va fi util la facturare - gratuit oriunde, oricand. Utilizarea sa este absolut gratis, fara limita de facturare, fara restrictii de inseriere si numerotare a documentelor fiscale. Freeware sunt acele programe pentru computer care au drepturi de autor inregistrate si sunt accesibile pentru a fi utilizate gratuit, pentru o perioada nelimitata de timp, spre deosebire de shareware - in cazul caruia utilizatorul este solicitat sa plateasca (dupa perioada de testare).
Realizat de: Graffco S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturaonline
Descriere: Scopul programului este de a permite editarea si tiparirea de facturi fara a fi necesare formularele tiparite online pe internet cu ajutorul unui browser internet gen Explorer.
Realizat de: Microdream Expert S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturion
Descriere: Facturion este un software de facturare online creat pentru a ajuta microintreprinderile si persoanele fizice autorizate sa emita facturi mult mai usor ca in trecut. Prin mobilitatea si flexibilitatea sa, facturion va economisi o cantitate considerabila din timpul dumneavoastra, completarea facturilor devenind mai facila ca niciodata.
Realizat de: Blue Neon S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: MADCont Facturi
Descriere: MADCont Facturi este o aplicatie de administrare si tiparire facturi clienti, conform noului Cod Fiscal intrat in vigoare la 1 ianuarie 2007.
Realizat de: B Smart One Ltd. S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Softutil Facturare
Descriere: Este o aplicatie pe care o puteti folosi conform noului Cod Fiscal 2007. Programul de facturare este simplu de folosit si rapid, respectand cerintele legale din domeniu. Folosind un astfel de program se reduce timpul facturarii, dispar costurile alocate tipizatelor.
Realizat de: Sphera Grup S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: EuroFacturier Gratis
Descriere: Avand acest program instalat nu mai aveti nevoie de facturi tipizate. Cu cateva click-uri puteti imprima imediat o factura in conformitate cu normele uniunii europene. Nu aveti nevoie decat de un calculator si de o imprimanta.
Realizat de: Lucid Dreams S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: EuroFacturier PRO Online + Stocuri
Descriere: Acest program se adreseaza (nu in mod special) companiilor mai mari, care vor sa ruleze programul pe mai multe calculatoare.
Realizat de: Lucid Dreams S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturare si Gestiunea Clientilor
Descriere: Programul FACTURARE achizitionat de la SICON SERV 2000 vine in intampinarea nevoilor dv. Acesta ofera un real suport pentru imbunatatirea gestiunii facturilor emise ( posibilitatea de afisare a diferitelor rapoarte ex. facturi emise/ neincasate/ toate/ pe interval/ pe client, prin functii de cautare ) si nu in ultimul rand, acest program a imbunatateste relatiile cu clientii prin scurtarea semnificativa a timpului de asteptare pana la emiterea facturii fiscale. Un alt avantaj oferit de acest program consta in posibilitatea de tiparire rapida a facturilor, prin utilizarea de rapoarte personalizate.
Realizat de: Sicon Serv 2000 S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: EVIPC-Facturare
Descriere: Programele EVIPC sunt destinate tuturor companiilor platitoare si neplatitoare de TVA. Permit printare de facturi, chitante, avize, facturi proforme, diverse rapoarte si bonuri fiscale la imprimanta normala sau matriciala.
Realizat de: FLP Team S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Gestfast
Descriere: GestFact este un program de editare si tiparire a facturilor fiscale, facturilor proforme, a avizelor de expediere marfa si chitantelor. De la tiparirea unei simple facturi sau / si chitante fiscale si pana la generarea unor rapoarte complexe necesare in sfera vanzarilor, programul GestFact gestioneaza procesul de vanzare, facturare si incasare al companiei dumneavoastra.
Realizat de: Sopcu Soft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Mics Facturi
Descriere: Aplicatia este puternic parametrizata, oferind utilizatorului posibilitati multiple de adaptare la specificul agentului economic (existenta si dimensiunea unor campuri din bazele de date, prezenta / absenta unor functii utilizator).
Realizat de: Mics Software S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturi - Modulul de Gestiune a Facturilor
Descriere: Modulul FACTURI este destinat gestionarii facturilor unei companii si cuprinde machetele de introducere a facturilor de furnizori si de clienti, atat pentru parteneri interni cat si externi.
Realizat de: OraSys Soft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Program de Urmarire a Clientilor-Furnizorilor
Descriere: Evidenta incasarilor / achitarilor facturilor trimise clientilor sau primite de la furnizori se realizeaza intr-un mod simplu si usor de operat.
Realizat de: Compu - Cons S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Safir Facturare
Descriere: Programul SafirFacturare a fost creat pentru gestiunea clientilor si furnizorilor.
Realizat de: Safir Informatica S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Panconta Gestiune Facturare
Descriere: Aplicatia FACTURARE editeaza si/sau relisteaza facturi in relatia cu beneficiarii societatii, executa anularea unor facturi sau stornarea unor facturi emise.
Realizat de: Panconta S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: FacturiX
Descriere: Facturix se adreseaza tuturor companiilor mici si mijlocii si persoanelor fizice autorizate platitoare sau nu de TVA.
Realizat de: Go Print Media S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Contaprim Facturier
Descriere: Modulul de baza, genereaza facturi fiscale, facturi cu chitante, facturi proforme si avize de insotire a marfii, formate A4 sau A5 pe hartie normala sau tipizata.
Realizat de: Digitronics S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Super Factura
Descriere: Este cel mai avansat si cel mai usor de folosit soft pentru crearea si gestionarea facturilor, chitantelor si a altor documente ale firmei dumneavoastra.
Realizat de: Netto Advanced Systems S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: EMAF Facturare, analiza vanzarii
Descriere: EMAF - Sistem informatic de evidenta gestiunii de valori materile, facturare si analiza vanzari si indicatori analiza si sinteza manageriala.
Realizat de: Naum Consalt Software S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Program Facturare
Descriere: Este o aplicatie pe care o puteti folosi conform noului Cod Fiscal 2007. Programul de facturare este simplu de folosit si rapid, respectand cerintele legale din domeniu. Folosind un astfel de program se reduce timpul facturarii, dispar costurile alocate tipizatelor.
Realizat de: Sphera Grup S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Witralis Emitere Facturi
Descriere: Este un program informatic de facturare, ce foloseste cele mai noi tehnologii din domeniul IT, continutul oricarui act fiind prezentat in mod hipertext cu legaturi directe (linkuri) catre toate actele cu care este in legatura.
Realizat de: Centrul Teritorial de Calcul Electronic S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Imagix Facturare
Descriere: Aplicatie Windows de realizare a facturilor, chitantelor si avizelor. Programele sunt intercorelate. Datele pot fi transmise intre aplicatii si IMAGIX CONT, programul de contabilitate generala de baza, evitandu-se efortul dublu de operare. In acelasi timp este pastrata independenta dintre module, ceea ce confera un plus de flexibilitate.
Realizat de: Imagix S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturi.biz
Descriere: Facturi.biz este un sistem online de emitere a facturilor. Utilizatorii inregistrati pot salva datele clientilor si ale produselor economisind timp si usurand emiterea facturilor. Facturi.biz este usor de folosit.
Realizat de: Qubit Computers S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturier Graffco
Descriere: Se instaleaza pe un singur calculator, permite emiterea de facturi fiscale, proforme, avize si chitante. Genereaza facturi fiscale si proforme externe, ofera informatii financiare in timp real. Generari automate: facturi proforme in avize sau facturi fiscale si invers.
Realizat de: Graffco S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Soft Facturare DataSolv
Descriere: Este dezvoltat in cel mai popular mediu de programare al bazelor de date, Microsoft Access. Prin urmare, va propunem un program de facturi care beneficiaza de avantaje precum: integrare perfecta in Windows, stabilitate, securitate, viteza, suport tehnic, ergonomie, design.
Realizat de: Data Solv S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturis
Descriere: Acest program permite gestionarea si printarea facturilor si chitantelor unei societati comerciale.
Realizat de: MidSoft IT Group S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturare Professio
Descriere: Professio este o solutie software de tip ERP (software financiar-contabil integrat). Acesta se adreseaza IMM-urilor, firmelor care ofera servicii contabile si contabillor independenti. Solutia integreaza urmatoarele module: contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, contabilitate bugetara, analiza, declaratii si deconturi fiscale, financiar, gestiune, servicii, salarii, mijloace fixe, productie, agentie turism, service auto, agricultura, resturant.
Realizat de: Professio S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: ASSO Urmarirea Facturilor
Descriere: ASSO vinzari, se adreseaza agentilor economici. Aplicatia emite si urmareste facturile marfa (cu descarcarea gestiunilor) cit si prestari servicii incasate / neicasate, pe beneficiar, produs, perioada de timp, etc. ASSO vinzari, editeaza atit pe formulare personalizate, cit si nepersonalizate, format A4 sau A5 cu sau fara chitanta fiscala.
Realizat de: Asso S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Facturare
Descriere: Alfa Software este o firma cu capital privat romanesc, care produce si intretine un sistem informatic integrat bazat pe o conceptie proprie. Nucleul de baza (contabilitate generala, financiar, gestiuni, personal - salarizare, mijloace fixe) si nelimitatele posibilitati pe care le pune la dispozitie sistemul RAD Magic au permis oferirea de solutii robuste, viabile in domenii economice.
Realizat de: Alfa Software S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Emitere si Gestiune a Facturilor si a Chitantelor
Descriere: Cu ajutorul acestei aplicatii de facturare puteti edita si lista facturi catre diversi clienti persoane juridice sau fizice. Clientii se introduc rand pe rand in momentul in care se editeaza si facturile. In Targu-Mures ne deplasam gratuit la sediul clientului pentru prima instalare si pentru activarea aplicatiei.
Realizat de: Archiprog S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 
PROGRAM: Platiwin
Descriere: Modulul Platiwin 1.0 este destinat pentru evidenta componentei soldurilor la facturile emise si primite, precum si pentru urmarirea soldurilor aflate la personal pentru decontari. Platiwin gestioneaza toate conturile bancare si toate casele unei organizatii.
Realizat de: IdeaSoft S.R.L.
Mai mult ?... Click aici!
 

Cautare

Cautare

 
  Cautati un soft anume din categoria FACTURI sau poate o alta resursa utila de pe Contabilizat.ro?
  Va punem la dispozitie un motor de cautare, sustinut de Google:
 

Flux RSS

Flux RSS

 
  Doriti sa fiti in permanenta la curent cu actualizarile soft-ului specializat din categoria FACTURI?
  Va punem la dispozitie un feed RSS, accesibil la adresa de mai jos:
 

Invitatie

Invitatie

 
  Ati descoperit in cadrul acestei pagini informatii utile pe care doriti sa le faceti cunoscute si prietenilor d-voastra? Este foarte simplu.
  Le puteti trimite linkul catre pagina curenta prin doua modalitati:
 
1. prin EMAIL (click aici).    2. prin YM (click aici).

Anunturi

Anunturi

 
 
 

resurse

resurse

 
 

Curs BNR

Curs BNR

 
USD 3.8002
EUR 4.6651
GBP 5.3438
CHF 3.9842
MDL 0.23
XAU 160.76
Afiseaza mai mult...
 
 

Formulare

Formulare

 
Contabilitate (128)
Contracte (1037)
Juridice (1085)
Management (420)
Afiseaza mai mult...
 
 

Cursuri Online

Cursuri Online

 
Contabilitate (37)
Ec generala (214)
Informatica ec (50)
Management (131)
Afiseaza mai mult...
 
 

Software

Software

 
Contabilitate (135)
Facturiere (63)
Gestiune (91)
Mijloace fixe (47)
Salarizare (103)
Afiseaza mai mult...
 
 

Carti Economie

Carti Economie

 
Contabilitate (52)
Marketing (45)
Finante (63)
Mass-Media (47)
Legislatie (56)
Management (42)
Dictionare (38)
Afiseaza mai mult...
 
 

Specialisti

Specialisti

 
CECCAR (4353)
ANEVAR (5480)
CAFR (4311)
CCF (5176)
Afiseaza mai mult...
 
 

Locuri de Munca

Locuri de Munca

 
Contabilitate (95)
Auditor (93)
Banci finante (89)
Marketing (92)
Legal juridic (94)
Secretariat (87)
Afiseaza mai mult...
 
 

Legislatie

Legislatie

 
Legi, coduri (71)
Hotarari (59)
Ordonante (33)
Alte resurse (21)
Afiseaza mai mult...
 
 

Programe

Programe

 
Declaratii (37)
Fise fiscale (9)
Situatii (86)
Ordine plata (4)
Afiseaza mai mult...
 
 

Revista presei

Revista presei

 
Economie (98)
Politica (73)
Actualitate (85)
Societate (92)
Financiar (92)
Juridic (71)
Business (94)
Afiseaza mai mult...
 
 

Francize

Francize

 
Alimentatie (81)
Retail (126)
Imobiliare (18)
Servicii (132)
Diverse (24)
Afiseaza mai mult...
 
 

Dictionar

Dictionar

 
(se incarca...)
Afiseaza mai mult...
 
 

Linkuri Utile

Linkuri Utile

 
Ministere (172)
Inst publice (52)
Europene (28)
Inst bancare (32)
Partide pol (31)
Ziare (1238)
Index firme (55)
Afiseaza mai mult...
 

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

 
 
Numar in Registrul Comertului: J29/309/2004, CUI: 16143635
Sediul social: Strada XYZ, Nr. X, Bl. Y, Ap. Z, Loc. XYZ
Mobil: (07..) NNN.NNN, Fix: (02..) NNN.NNN, Fax: (02..) NNN.NNN
Expert contabil: NUME, PRENUME, Membru CECCAR: NNNN / ZZ.LL.AAAA
Adresa de email: 
 
 

profil

profil

 
 

Alte Resurse

Alte Resurse

 
Stiri, Coduri Caen
Filiale Ceccar
Flux Rss

resurse

resurse

 
 
Servicii Prestate | Onorarii Practicate | Avantajele Colaborarii | Portofoliu Clienti | Recomandare | Contact | Harta
SpecialistiRecrutareCalculatorFormulareTrezoreriiLegislatieSoftwareDictionarFrancizePrograme
CursuriCeccarConturiLinkuriTipizatePresaCaenBNRCartiTVACalendarOcupatiiVenitFinanciare

Developed by IntelliSynaptics Software Development, hosted by ROMARG
Copyright © 2008 - 2018 Contabilizat.ro. All Rights Reserved.
Termeni | Confidentialitate | Promovare | Flux Rss | Site Map | Inscriere pe Contabilizat.ro

Reteaua IntelliSynaptics: Diplome Cursuri Referate | Produse Resigilate | Translatoare Bidirectionale
 

sus

sus

 
 
  

jos

jos

 

Profil

Profil

 
 • Prezentare
 • Contabilitate
 • Consultanta
 • Audit
 • Alte servicii
 • Onorarii
 • Avantaje
 • Clienti
 • Recomanda
 • Contact
 • Harta profil
 • profil

  profil