Contabilizat .ro (β)

Contabilizat .ro (β)

 

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

 

http://www.contabilizat.ro/
 
 | 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

 
Gestiune hoteliera si de restaurant sinteze teste grila si cazuri practice
Autori: Conf. univ. dr. Nicolae LUPU
Sursa: www.ase.ro
Format: A4
Tip: pdf
Cuprins: PARTEA I - Sinteze si teste-grila de autoevaluare

SECTIUNEA A - GESTIUNE HOTELIERA 1 a

Capitolul 1.
PREMISELE SI ELABORAREA STUDIULUI DE FEZABILITATE

Capitolul 2.
MEDIUL EXTERN AL INTREPRINDERII HOTELIERE

Capitolul 3.
FORMELE DE EXPLOATARE A HOTELURILOR

SECTIUNEA B - GESTIUNE HOTELIERA 2

Capitolul 4.
ORGANIZAREA SI EXPLOATAREA DEPARTAMENTULUI CAZARE SI ALTE PRESTATII

Capitolul 5.
COMERCIALIZAREA SERVICIILOR HOTELIERE

Capitolul 6.
GESTIUNEA ECONOMICO-FINANCIARA A ACTIVITATII HOTELIERE

SECTIUNEA C - GESTIUNEA ACTIVITATILOR DE RESTAURANT

Capitolul 7.
FORMELE DE UNITATI DE ALIMENTATIE

Capitolul 8.
ORGANIZAREA SI EXPLOATAREA UNITATILOR DE ALIMENTATIE

Capitolul 9.
GESTIUNEA ECONOMICO-FINANCIARA A ACTIVITATII DE RESTAURANT

Cuprinsul studiilor de caz:
Partea a II-a.
PROBLEME SI STUDII DE CAZ

1. Raporturile de concurenta pe piata
2. Indicatorii circulatiei turistice si structura cifrei de afaceri
3. Indicatori ai activitatii de cazare
4. Marja departamentelor
5. Evidentierea indicatorilor de performanta
6. Compensarea reducerilor tarifare si a impactului debitelor
7. Rata marjei cheltuielilor variabile
8. Efectele economice ale contractului de franciza
9. Fisa postului
10. Alegerea produselor de primire si elaborarea unei carte de calitate
11. Caracteristici ale activitatii hoteliere
12. Calculul efectivului de lucratori la hotel
13. Semnificatiile fizionomiei
14. Reguli de limbaj
15. Spiritul de a servi
16. Gestiunea reclamatiilor
17. Comunicarea cu un client nemultumit
18. Ce reactie aveti cand sunteti criticat?
19. Strategii de rezolvare a conflictelor
20. Preluarea si confirmarea unei cereri de rezervare
21. Utilizarea diagramelor de rezervari
22. Viteza de rotatie a stocului si alti indicatori de management
23. Analiza abaterilor cheltuielilor
24. Analiza ariei pietei-tinta
25. Lista de control S.A.F.E. pentru mancare gatita
26. Organigrama hotelului InterContinental Bucuresti
27. Adaptarea serviciilor de restaurant la nevoile si asteptarile clientelei
28. Formularea ofertei pentru o reuniune
29. Planificarea si controlul lucrului ntr-un restaurant fast-food
30. Efectele unor relatii deficitare in alimentatie
31. Analiza ofertei si cererii de preparate si bauturi
32. Posibilitati de crestere a numarului de clienti si a pretului mediu al unui meniu
33. Pregatirea bugetului
34. Utilizarea multiplicatorilor profitului
35. Planificarea si controlul cheltuielilor de personal ntr-un restaurant
36. Obiectivele de protectie a mediului

TESTE
 |