Contabilizat .ro (β)

Contabilizat .ro (β)

 

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

 
   

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

 

Expertiza contabila si servicii de consultanta
in domeniul financiar contabil, la cele mai mici preturi!

Expertiza contabila si servicii de consultanta
in domeniul financiar contabil, la cele mai mici preturi!

 

Servicii prestate in: JUDET1, JUDET2, JUDET3

Servicii prestate in: JUDET1, JUDET2, JUDET3

 
             

Contactati-ne cu incredere!

Contactati-ne cu incredere!

 

 
 

resurse

resurse

 

Specialisti

Specialisti

 

Legislatie

Legislatie

 

Cursuri

Cursuri

 

Presa

Presa

 

Recrutare

Recrutare

 

Software

Software

 

Ceccar

Ceccar

 

Caen

Caen

 

Calculator

Calculator

 

Dictionar

Dictionar

 

Conturi

Conturi

 

BNR

BNR

 

Formulare

Formulare

 

Francize

Francize

 

Linkuri

Linkuri

 

Carti

Carti

 

Trezorerii

Trezorerii

 

Programe

Programe

 

Tipizate

Tipizate

 

TVA

TVA

 

Financiare

Financiare

 

Calendar

Calendar

 

Ocupatii

Ocupatii

 

Venit

Venit

 

Cautare

Cautare

 
Afiseaza rezultatele!

cautare

cautare

 

Anunturi

Anunturi

 
 

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

 
SC IntelliSynaptics Software Development SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Nota de Informare

Nota de Informare

 

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

Definitii Importante

Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca, mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.

  • date cu caracter personal - informatii referitoare la o persoana fizica;
  • prelucrarea datelor cu caracter personal - operatiunea care se efectueaza asupra datelor personale;
  • stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;
  • date statistice - date obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, sunt utilizate numai pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare;
  • date anonime - date ce nu pot fi asociate cu o persoana;
  • sistem de evidenta a datelor cu caracter personal -orice structura organizata de date personale;
  • operator - orice persoana fizica sau juridica care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • tert - orice persoana fizica sau juridica, alta decat persoanele care sunt autorizate sa prelucreze date;
  • destinatar - orice persoana fizica sau juridica, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime de catre SC IntelliSynaptics Software Development SRL a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul divertismentului si sunt direct sau indirect asociate website-ului Contabilizat.ro.

Prin completarea formularului de inregistrare prin care deveniti membru al comunitatii Contabilizat.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC IntelliSynaptics Software Development SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre SC IntelliSynaptics Software Development SRL, fara ca aceasta sa implice asumarea oricarei alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

  • postarea continutului materialor utilizatorilor/vizitatorilor pe site-ul Contabilizat.ro;
  • transmiterea si postarea mesajelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site;
  • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • introducerea comentariilor cu privire la fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul Contabilizat.ro;
  • cautarea si adaugarea de prieteni cu interese comune, transmiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site;
  • participarea la concursuri, promotii;
  • completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondenta;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
  • transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC IntelliSynaptics Software Development SRL si a tertilor cu care SC IntelliSynaptics Software Development SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
  • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii website-ului Contabilizat.ro si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

La libera alegere, puteti opta sa ne furnizati unele date personale pentru crearea si activarea unui cont valabil si functional pe site-ul Contabilizat.ro in scopul de a beneficia de serviciile informatice oferite de catre SC IntelliSynaptics Software Development SRL. In momentul crearii contului pe website aveti posibilitatea de a opta pentru servicii privind primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru in nume propriu sau in numele unor terti clienti prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001 cu respectarea conditiilor de forma si continut acolo prescrise, puteti, o data pe an, sa exercitati un drept de acces la datele furnizate in sensul in care sa aflati daca acestea sunt sau nu prelucrate, de asemenea puteti oricand exercita in conditiile prevazute de aceeasi lege un drept de interventie asupra datelor in sensul rectificarii, actualizarii, blocarii sau stergerii datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special cu privire la datele incomplete sau inexacte, aveti posibilitatea exercitarii unui drept de opozitie in situatii particulare in sensul descris de lege precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa solicitati oricand doriti dezactivarea / anularea contului sau anonimizarea datelor.

Dezactivarea / anularea contului nu va avea ca efect si stergerea materialelor de orice fel care au fost transmise si facute publice pe site pana la momentul respectiv.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus aratate, puteti adresa o cerere pe e-mail la adresa , in scris la sediul social al SC IntelliSynaptics Software Development SRL din B-dul Carol I, Nr. 36, Bl. 6D, Et. 1, Ap. 4, Cod Postal 105600, Mun. Campina, Jud. Prahova. In eventualitatea adresarii unei astfel de cereri, in scopul urgentarii efectelor acesteia, va rugam sa studiati cu atentie prevederile legislatiei aplicabile astfel incat solicitarea sa indeplineasca toate conditiile de forma si continut prevazute de lege.

Colectarea Datelor Tehnice ale Utilizatorilor

Colectarea Datelor Tehnice ale Utilizatorilor

 

In scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului, Contabilizat.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.

Colectarea datelelor tehnice de catre Contabilizat.ro se poate realiza in urmatoarele modalitati:

  • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului Contabilizat.ro, sunt furnizate anumite informatii legate de acces, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei, sistemul de operare folosit, informatii ce vor fi stocate de SC IntelliSynaptics Software Development SRL;
  • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati Contabilizat.ro este posibil sa va fie trasmis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor sau in scopul de a va permite o mai buna utilizare a site-ului.

Cookie-ul consta intr-un fisier de tip ".txt", oferit browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul calculatorului folosit pentru accesarea site-ului. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste fisiere. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Atentie: daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni ale website-ului sa nu poata fi accesate in parametri normali.

Cookie-urile ne confera posibilitatea de recunosterea a sitemului la fiecare vizita pe site-ul Contabilizat.ro. Acest lucru ne ajuta sa va putem furniza mesaje chiar si comerciale adaptate preferintelor dumneavostra, sa compilam date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser pe care il utilizati.

Accesul la Datele Personale

Accesul la Datele Personale

 

Urmatoarele date cu caracter personal - nume, sex, varsta, locatie - vor fi dezvaluite tertilor utilizatori si vizitatori ai website-ului in masura in care informatiile furnizate sunt reale, prin afisarea lor pe pagina personala ce gazduieste profilului public. Pe langa aceste informatii puteti alege sa faceti publice si alte informatii cum ar fi preferinte personale, prieteni de pe site, fisiere pe care le incarcati pe site. Exceptand informatiile mentionate in prealabil, SC IntelliSynaptics Software Development SRL nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara acordul prealabil al acestora.

SC IntelliSynaptics Software Development SRL poate dezvalui, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare, informatii care permit identificarea in mod personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru si toate conditiile legate de garantiile legale sunt indeplinite sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesar pentru a proteja drepturile si interesele SC IntelliSynaptics Software Development SRL.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC IntelliSynaptics Software Development SRL nu incurajeaza declararea datelor nereale intrucat acestea odata dovedite nereale nu pot beneficia de protectie legala.

SC IntelliSynaptics Software Development SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date, cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul Contabilizat.ro.

Link-uri Externe

Link-uri Externe

 

Pe website-ul Contabilizat.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi, link-uri sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC IntelliSynaptics Software Development SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

 

resurse

resurse

 
 

Curs BNR

Curs BNR

 
USD 3.8951
EUR 4.5873
GBP 4.9862
CHF 4.0217
MDL 0.22
XAU 161.14
Afiseaza mai mult...
 
 

Formulare

Formulare

 
Contabilitate (128)
Contracte (1037)
Juridice (1085)
Management (420)
Afiseaza mai mult...
 
 

Cursuri Online

Cursuri Online

 
Contabilitate (37)
Ec generala (214)
Informatica ec (50)
Management (131)
Afiseaza mai mult...
 
 

Software

Software

 
Contabilitate (135)
Facturiere (63)
Gestiune (91)
Mijloace fixe (47)
Salarizare (103)
Afiseaza mai mult...
 
 

Carti Economie

Carti Economie

 
Contabilitate (52)
Marketing (45)
Finante (63)
Mass-Media (47)
Legislatie (56)
Management (42)
Dictionare (38)
Afiseaza mai mult...
 
 

Specialisti

Specialisti

 
CECCAR (4353)
ANEVAR (5480)
CAFR (4311)
CCF (5176)
Afiseaza mai mult...
 
 

Locuri de Munca

Locuri de Munca

 
Contabilitate (95)
Auditor (93)
Banci finante (89)
Marketing (92)
Legal juridic (94)
Secretariat (87)
Afiseaza mai mult...
 
 

Legislatie

Legislatie

 
Legi, coduri (71)
Hotarari (59)
Ordonante (33)
Alte resurse (21)
Afiseaza mai mult...
 
 

Programe

Programe

 
Declaratii (37)
Fise fiscale (9)
Situatii (86)
Ordine plata (4)
Afiseaza mai mult...
 
 

Revista presei

Revista presei

 
Economie (98)
Politica (73)
Actualitate (85)
Societate (92)
Financiar (92)
Juridic (71)
Business (94)
Afiseaza mai mult...
 
 

Francize

Francize

 
Alimentatie (81)
Retail (126)
Imobiliare (18)
Servicii (132)
Diverse (24)
Afiseaza mai mult...
 
 

Dictionar

Dictionar

 
(se incarca...)
Afiseaza mai mult...
 
 

Linkuri Utile

Linkuri Utile

 
Ministere (172)
Inst publice (52)
Europene (28)
Inst bancare (32)
Partide pol (31)
Ziare (1238)
Index firme (55)
Afiseaza mai mult...
 

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

 
 
Numar in Registrul Comertului: J29/309/2004, CUI: 16143635
Sediul social: Strada XYZ, Nr. X, Bl. Y, Ap. Z, Loc. XYZ
Mobil: (07..) NNN.NNN, Fix: (02..) NNN.NNN, Fax: (02..) NNN.NNN
Expert contabil: NUME, PRENUME, Membru CECCAR: NNNN / ZZ.LL.AAAA
Adresa de email: 
 
 

profil

profil

 
 

Alte Resurse

Alte Resurse

 
Stiri, Coduri Caen
Filiale Ceccar
Flux Rss

resurse

resurse

 
 
Servicii Prestate | Onorarii Practicate | Avantajele Colaborarii | Portofoliu Clienti | Recomandare | Contact | Harta
SpecialistiRecrutareCalculatorFormulareTrezoreriiLegislatieSoftwareDictionarFrancizePrograme
CursuriCeccarConturiLinkuriTipizatePresaCaenBNRCartiTVACalendarOcupatiiVenitFinanciare

Developed by IntelliSynaptics Software Development, hosted by ROMARG
Copyright © 2008 - 2017 Contabilizat.ro. All Rights Reserved.
Termeni | Confidentialitate | Promovare | Flux Rss | Site Map | Inscriere pe Contabilizat.ro

Reteaua IntelliSynaptics: Diplome Cursuri Referate | Produse Resigilate | Translatoare Bidirectionale
 

sus

sus

 
 
  

jos

jos

 

Profil

Profil

 
  • Prezentare
  • Contabilitate
  • Consultanta
  • Audit
  • Alte servicii
  • Onorarii
  • Avantaje
  • Clienti
  • Recomanda
  • Contact
  • Harta profil
  • profil

    profil