Contabilizat .ro (β)

Contabilizat .ro (β)

 

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

 
   

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

 

Expertiza contabila si servicii de consultanta
in domeniul financiar contabil, la cele mai mici preturi!

Expertiza contabila si servicii de consultanta
in domeniul financiar contabil, la cele mai mici preturi!

 

Servicii prestate in: JUDET1, JUDET2, JUDET3

Servicii prestate in: JUDET1, JUDET2, JUDET3

 
             

Contactati-ne cu incredere!

Contactati-ne cu incredere!

 

 
 

resurse

resurse

 

Specialisti

Specialisti

 

Legislatie

Legislatie

 

Cursuri

Cursuri

 

Presa

Presa

 

Recrutare

Recrutare

 

Software

Software

 

Ceccar

Ceccar

 

Caen

Caen

 

Calculator

Calculator

 

Dictionar

Dictionar

 

Conturi

Conturi

 

BNR

BNR

 

Formulare

Formulare

 

Francize

Francize

 

Linkuri

Linkuri

 

Carti

Carti

 

Trezorerii

Trezorerii

 

Programe

Programe

 

Tipizate

Tipizate

 

TVA

TVA

 

Financiare

Financiare

 

Calendar

Calendar

 

Ocupatii

Ocupatii

 

Venit

Venit

 

Cautare

Cautare

 
Afiseaza rezultatele!

cautare

cautare

 

Anunturi

Anunturi

 
 

Linkuri utile

Linkuri utile

 
Constienti de faptul ca o informare corecta se poate realiza numai din surse oficiale, am reusit sa construim pentru d-voastra o lista cu informatii de contact ale celor mai importante institutii publice din Romania: ministere, institutii in subordinea sau in coordonarea ministerelor, institutii aflate in subordinea Guvernului Romaniei, institutii aflate in coordonarea sau in subordinea Primului Ministru, institutii si organisme de tip European, institutii bancare, partide politice guvernamentale dar si neguvernamentale, ziare online si, ca bonus, cele mai vizitate cataloage de firme de pe Internet.

Alegeti categoria

Alegeti categoria

 
           
Ministere  |  Inst. Publice  |  Inst. Europene  |  Banci  |  Partide  |  Ziare  |  Index Firme

Mai multe informatii

Mai multe informatii

 
Banca Daewoo (Romania) S.A.
Cautare:
Va oferim posibilitatea de a cauta informatii sau resurse utile de pe situl Banca Daewoo (Romania) S.A., folosind motorul de cautare de mai jos:

cautare pe daewoobank.ro
http://www.daewoobank.ro webshot
Prezentare: "Fondata in 1996, Banca Daewoo (Romania) S.A. a fost preluata in februarie 2003 de catre un grup de firme, unele dintre ele reprezentate de omul de afaceri Italian Giovanni Innocenti si are in prezent un capital social subscris si varsat de 443.386.600.000 LEI. Noul actionariat a adus cu sine o schimbare in orientarea politicii Bancii si in managementul activitatii. Banca Daewoo se afla in prezent in faza de dezvoltare atat a retelei de unitati teritoriale, cat si a gamei de produse si servicii oferite", se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Parte a programului de dezvoltare a retelei teritoriale a Bancii Daewoo, inaugurarea Sucursalei Satu-Mare ridica numarul unitatilor teritoriale ale bancii la noua: cinci in Bucuresti, trei sucursale in Constanta, Craiova si Satu-Mare si o reprezentanta in Roma (Italia).Dezvoltarea retelei teritoriale va continua prin inaugurarea de noi sucursale atat in Bucuresti cat si in alte orase. In ceea ce priveste gama de servicii oferite, filosofia Bancii este: oferirea de solutii personalizate, care sa raspunda nevoilor si exigentelor clientilor nostri. Banca Daewoo acorda o atentie deosebita imbunatatirii si diversificarii continue a ofertei de produse si servicii bancare, respectand urmatoarele principii care ne definesc: profesionalism, operativitate, respect fata de client si simplitate", declara oficialii Daewoo Bank.Sucursala Satu-Mare ofera clientilor, persoane fizice si juridice, gama completa de produse si servicii a Bancii Daewoo: conturi curente, depozite in lei si valuta cu dobanzi atractive, operatiuni cu cecuri si bilete la ordin, operatiuni de schimb valutar, credite in lei sau valuta atat pentru persoane fizice cat si juridice, factoring, servicii Western Union, carduri VISA Electron si VISA Classic pentru persoane fizice, VISA Business pentru persoane juridice, etc. Noua unitate dispune si de un bancomat (ATM) pentru eliberarea de numerar din conturile de card VISA.
Adresa: Bd. Unirii, Nr. 55, Bl. E4a, Tronson 1, Sector 3, Bucuresti
Email:
Telefon: (021) 201.19.30
Fax: (021) 201.19.31
Site: http://www.daewoobank.ro

Optiuni:
Trimite pe mail Trimite pe YM Adauga la Favorite Printeaza

Linkuri din categoria Institutii Bancare

Linkuri din categoria Institutii Bancare

 
NUME: Banca Comerciala Romana S.A.
Descriere: Banca Comerciala Romana S.A Bucuresti Sucursala Galati a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Galati, judetul Galati.Avand peste 100 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: servicii finaciar bancare, credite, atragere resurse, carduri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri (...)
Website: http://www.bcr.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: BANC POST S.A.
Descriere: Fiecare decizie financiara se ia pe baza unei documentari amanuntite. Pentru a te scuti de drumuri inutile la banca, Bancpost iti pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca tu sa poti alege usor si rapid produsele si serviciile care ti se potrivesc cel mai bine. Bancpost este astazi una dintre cele mai importante banci din Romania. Avem o echipa puternica de specialisti, dispunem de o retea teritoriala extinsa si oferim o gama larga de produse si servicii special concepute sa satis (...)
Website: http://www.bancpost.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: BRD - Groupe Societe Generale S.A
Descriere: BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca a Romaniei, cu o cota medie de piata de 20%. Cu o capitalizare de peste 5 miliarde de euro, banca ocupa locul doi in topul companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti. BRD apartine unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Europa: Grupul Societe Generale. Banca are aproximativ 2.300.000 clienti si activeaza pe in principal pe trei piete: persoane fizice si IMM-uri (banca de retail), banca marilor clienti corporate si banca de invest (...)
Website: http://www.brd.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
 
NUME: Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. S.A.
Descriere: Ne dorim ca CEC Bank sa devina banca de casa a romanilor, prin renasterea organizatiei, diversificarea portofoliului cu produse competitive si abordarea directa si onesta a clientilor sai. CEC Bank isi propune sa devina liderul pietei operatiunilor bancare ce deservesc populatia si imm-urile din orasele mici, mijlocii si de la sate. Valori:Valori fundamentale: incredere, onestitate, stabilitate; Valori functionale: siguranta, convenienta, simplitate; Valoare de reprezentare: traditie, simbol nat (...)
Website: http://www.rsb.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Banca Transilvania S.A.
Descriere: Banca Transilvania (abreviat BT) este o institutie bancara cu sediul la Cluj-Napoca in Romania. Banca fost infiintata in luna decembrie a anului 1993, la Cluj-Napoca, de cativa oameni de afaceri clujeni, cu 2 miliarde lei capital social, din care 79% roman si 21% strain. Povestea de succes a bancii a inceput in Cluj-Napoca, acum 14 ani, din initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor sai a dete (...)
Website: http://www.bancatransilvania.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: RAIFFEISEN BANK SA
Descriere: Raiffeisen Bank - Reusim impreuna Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking si mobile banking. Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG ( (...)
Website: http://www.raiffeisen.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Banca Comerciala "Ion Tiriac" S.A.
Descriere: Banca Tiriac este cea mai mare banca privata fondata in Romania dupa anul 1989. Infiintarea bancii este rezultatul curajului si viziunii inisiatorilor sai - Grupul de Firme "Ion Tiriac". Peste 5500 de investitori, persoane fizice si companii, s-au alaturat acestei initiative. Inca de la inceputul activitatii sale Banca Tiriac s-a bucurat de o reputatie internationala excelenta, care a fost evidentiata in Aprilie 1993 cand Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a devenit unul dintre a (...)
Website: http://www.bancatiriac.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Banca Comerciala CARPATICA S.A.
Descriere: Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. In urma cu noua ani, la initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine, pe piata bancara din Romania a luat nastere un nou concept al calitatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.Carpatica este o institutie financia (...)
Website: http://www.carpatica.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: UniCredit Romania S.A.
Descriere: UniCredit Romania are propria strategie de a se adresa Clientului, bazata pe cerintele unei piete in plina dezvoltare si tot mai competitiva. Calitatea deosebita a servicilor, produsele personalizate, viteza de reactie in toate relatiile de afaceri si beneficiile oferite de statutul de membru al Grupului UniCredit sunt principalele avantaje ale bancii. UniCredit Romania SA - Una dintre primele trei banci din Romania ce ofera de servicii de factoring intern si international si este membra a terna (...)
Website: http://www.unicredit.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Citibank Romania S.A.
Descriere: Citibank Romania si Lafarge Ciment SA au introdus, in premiera pentru piata romaneasca, o solutie de incasare a facturilor intre companii prin debit direct interbancar, a informat, luni, un comunicat al bancii. Solutia a fost implementata si este utilizata de Lafarge Ciment Romania pentru incasarea facturilor de la partenerii sai, precum firme de constructii si distribuitori de ciment. Totodata, aceasta este o alternativa rapida, flexibila si eficienta la modalitatile de plata traditionale prin (...)
Website: http://www.citibank.com/romania
Mai mult ?... Click aici!
 
 
NUME: Banca Comerciala "ROBANK" S.A.
Descriere: Banca Comerciala RoBank SA este o societate cu capital majoritar britanic, actionarul principal fiind Balli Group plc Londra, una din cele mai mari companii care opereaza pe piata mondiala a produselor siderurgice si metalurgice.Infiintata in anul 2004, Banca Comerciala Robank S.A. este situata in Bucuresti. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza servicii financiare, credite, finantari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.Clientii nostri sunt fir (...)
Website: http://www.robank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Banca Romaneasca Membra a Grupului National Bank of Greece S.A.
Descriere: Prezentele Conditii Generale de Afaceri (numite in continuare "Conditii") reglementeaza relatia dintre Banca Romaneasca S.A Membra a Grupului National Bank of Greece (numita in continuare Banca) si Clientii sai. Conditiile constituie parte integranta a oricaror contracte specifice incheiate intre Banca si Client. Orice persoana care beneficiaza de serviciile bancii este considerata clientul acesteia. In caz de conflict intre prevederile exprese din orice contract sau document semnat intre Client (...)
Website: http://www.banca-romaneasca.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: ABN AMRO Bank (Romania) S.A.
Descriere: ABN AMRO Bank (Romania) S.A. este o filiala detinuta in totalitate de ABN AMRO Bank NV. ABN AMRO a fost achizitionata in octombrie 2007 de Consortiul alcatuit din Royal Bank of Scotland (RBS), Fortis si Santander, urmand ca diversele sale operatiuni sa fie impartite intre aceste trei banci, in functie de prioritatile strategice ale acestora. Activitatile ABN AMRO in Romania vor fi preluate de RBS la momenul oportun. Incepand din noiembrie 1995, ABN AMRO are un istoric impresionant in ceea ce pri (...)
Website: http://www.abnamro.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: ALPHA BANK ROMANIA S.A.
Descriere: Alpha Bank Romania SA detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site. Alpha Bank Romania SA depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Alpha Bank Romania SA nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descr (...)
Website: http://www.alphabank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Anglo-Romanian Bank Limited Anglia Londra SUCURSALA Bucuresti
Descriere: Banca Nationala a Romaniei a autorizat functionarea sucursalei din Bucuresti a Anglo-Romanian Bank Limited (ARB), informeaza banca. Banca intra pe piata in urma fuziunii intre Anglo-Romanian Bank Limited (Anglia) si Frankfurt Bukarest Bank AG (Germania), are capital romanesc si este inscrisa la Londra. Cu o experienta de peste 30 de ani in City-ul Londonez, Anglo-Romanian Bank isi reafirma pozitia pe piata bancara romaneasca prin experienta internationala acumulata, adaptata conditiilor economic (...)
Website: http://www.bfr.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: BANCA COMERCIALA SANPAOLO IMI BANK ROMANIA S.A.
Descriere: SANPAOLO IMI BANK ROMANIA este entitatea care reprezinta GRUPUL SANPAOLO IMI in Romania, ea fiind rezultat al politicii de internationalizare a Grupului, expresie a interesului acestuia fata de procesul de dezvoltare al tarilor din Europa de Est. SANPAOLO IMI BANK ROMANIA a aparut sub actuala denumire si forma de organizare ca o urmare fireasca a fuziunii din anul 2002 dintre Grupul Cardine si Grupul SanPaolo IMI, Cardine fiind la momentul fuziunii actionarul majoritar al West Bank (banca infiin (...)
Website: http://www.sanpaoloimi.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Banca de Export Import a Romaniei EXIMBANK S.A.
Descriere: Banca de Export-Import a Romaniei EXIMBANK-S.A. a fost infiintata pentru sustinerea cu instrumente financiar-bancare a exportatorilor romani in vederea facilitarii accesului si mentinerii acestora pe pietele externe, inclusiv pe cele cu grad de risc crescut, contribuind astfel la dezvoltarea economiei romanesti, a activitatii de comert exterior si la crearea de noi locuri de munca. EXIMBANK s-a conturat treptat in peisajul bancar romanesc ca o banca cu un rol aparte fata de bancile comerciale, d (...)
Website: http://www.eximbank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Banca de Microfinantare MIRO S.A.
Descriere: Activitatea noastra principala este sa oferim suport financiar societatilor micro, mici si mijlocii, inclusiv persoanelor fizice autorizate, liberilor profesionisti, asociatiilor familiale, SRL-urilor si altor tipuri de afaceri. Utilizand o tehnologie de creditare special conceputa pentru necesitatile clientilor nostri, dorim sa stabilim noi standarde ale politicii de microfinantare din Romania.Ca politica a Bancii de Microfinantare Miro S.A., regulamentul de creditare prevede posibilitatea cred (...)
Website: http://www.mirobank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Banca Italo-Romena SpA Italia Treviso - sucursala Bucuresti
Descriere: Banca Italo Romena SpA, infiintata in anul 1980 ca un prim joint-venture intre Italia si Romania in Sector ul bancar, a fost achizitionata in anul 2000 de catre Veneto Banca. Achizitionarea de catre Grupul Veneto Banca este rezultatul intentiei de a crea in Romania un punct de sprijin bancar pentru numerosii oameni de afaceri italieni care au delocalizat activitatile lor productive.In timp, Banca Italo Romena s-a deschis in mod treptat pietei, adresandu-se si oamenilor de afaceri romani si, chia (...)
Website: http://www.italo-romena.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: ROMEXTERRA Bank S.A.
Descriere: Banca este infiintata la Targu Mures, sub denumirea de Banca de Credit si Dezvoltare Romexterra S.A.in anul 1993. In 1994, Banca este autorizata definitiv de catre Banca Nationala a Romaniei si devine operationala in luna martie; In perioada 1995-2003, au loc majorari succesive ale capitalului social, acesta fiind de 60 milioane lei la finele anului; Banca inaugureaza sediul real din Bucuresti; Este infiintat Grupul Financiar Romexterra, avand in componenta societatea de leasing financiar Romext (...)
Website: http://www.romexterra.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
 
NUME: Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - MINDBANK S.A.
Descriere: Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - MINDBANK SA si-a inceput activitatea la 1 octombrie 1990 fiind prima banca cu capital privat autohton si strain infiintata in Romania dupa anul 1989.Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa - MINDBANK S.A. desfasoara urmatoarele activitati:Aceptarea de depozite in lei si in valuta de la persoane fizice si juridice romane si straine;Contractarea de credite in lei si in valuta, operatiuni de factoring si scontarea efectelor de comert, incl (...)
Website: http://www.mindbanksa.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Banca Romana pentru Relansare Economica - LIBRA BANK S.A.
Descriere: LIBRA BANK a fost infiintata in 1996, devenind operationala in 1997, iar din mai 2003 a devenit membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH). NCH, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, are investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Acest grup si-a dezvoltat o puternica prezenta in tara noastra inca din 1993, implicandu-se in dezvoltarea mai multor domeni (...)
Website: http://www.librabank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: EGNATIA BANK (ROMANIA) S.A.
Descriere: In anul 2000 Egnatia Bank (Romania) SA a preluat operatiunile BNP-Dresdner Bank pe piata din Romania. Banca a trecut printr-o serie de transformari importante:Redefinirea misiunii si strategiei Bancii, Incheierea unor majorari succesive de capital, Schimbarea sediului Bancii, Inlocuirea aplicatiei bancare IT cu pachetul software Globus, Initierea procesului de restructurare a tuturor operatiunilor si procedurilor interne, Aplicarea unui control sever asupra cheltuielilor administrative prin redu (...)
Website: http://www.egnatiabank-rom.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: Emporiki Bank - Romania S.A.
Descriere: Emporiki Bank - Romania, filiala din Romania a Emporiki Bank of Greece, a fost infiintata ca persoana juridica romana, avand deschiderea oficiala in septembrie 1999. Actionarul majoritar al Emporiki Bank - Romania, cu peste 98% din capitalul bancii, este Emporiki Bank of Greece, banca ce a fost infiintata in anul 1907 sub numele de Commercial Bank of Greece si ale carei actiuni sunt tranzactionate la Bursa din Athena din anul 1909. In prezent, Emporiki Bank este una din cele mai mari banci comer (...)
Website: http://www.cbg.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: EUROM BANK S.A.
Descriere: Eurom Bank S.A. este o banca comerciala privata cu capital strain, condusa de o echipa de bancheri romani si israelieni profesionisti, cu o vasta experienta in domeniul financiar-bancar.Eurom Bank S.A. face parte din Grupul Robinson, holding ce cuprinde institutii financiare, comerciale si industriale internationale. Vrem sa devenim o punte, un liant intre Romania si Europa de Vest, un instrument de incurajare a investitorilor europeni si israelieni in dezvoltarea unor afaceri profitabile pe pia (...)
Website: http://www.eurombank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: FINANSBANK (ROMANIA) S.A.
Descriere: Finansbank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din februarie 2000. In calitate de institutie financiara universala, deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international. Finansbank isi propune sa isi mentina caracterul de institutie financiara universala. Totodata, pen (...)
Website: http://www.finansbank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: GarantiBank International NV - sucursala Bucuresti
Descriere: GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, a treia banca privata din Turcia, avand active de peste 36 miliarde USD. GarantiBank Romania, inca de la infiintare, in anul 1998, s-a axat in principal pe deservirea unei clientele formate din companii romanesti si internationale.In anul 2005, General Electric Consumer Finance (GECF), una dintre cele 6 companii specializate din cadrul General El (...)
Website: http://www.garantibank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: ING Bank N.V., Amsterdam - sucursala Bucuresti
Descriere: ING Group este o institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din 50 de tari. Cu un personal de peste 120.000 de angajati, grupul deserveste o gama foarte variata de clienti: indivizi sau familii, mici afaceri sau mari corporatii, institutii sau guverne. Luand in considerare capitalizarea de piata, ING se numara printre cele mai pu (...)
Website: http://www.ingbank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: NOVA BANK S.A.
Descriere: Nova Bank S.A. este o banca comerciala cu capital privat fondata la sfarsitul anului 1996.Intreg capitalul social al bancii este privat si este in prezent de 400 miliarde lei. Actionarii sunt decisi ca in viitorul apropiat capitalul social al bancii sa fie majorat la 600 miliarde Lei.Actionarul semnificativ al bancii este societatea Alpur Invest AG cu sediul in Elvetia care detine, in prezent, un procent de 39, 9% din capitalul bancii. Documentatia in acest sens a fost aprobata de Banca National (...)
Website: http://www.nova-bank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: PIRAEUS BANK ROMANIA S.A.
Descriere: Piraeus Bank Romania ia fiinta pe piata bancara locala in aprilie 2000 prin preluarea de catre Piraeus Bank Group din Grecia a 99.98% din actiunile Bancii de Credit Pater.Piraeus Bank Group este al treilea grup financiar privat din Grecia, cu active de peste 13 miliarde de Euro. Reteaua de sucursale a Piraeus Bank Romania a crescut de la 2 in anul 2000 la 10 astazi (Bucuresti, Timisoara, Tg. Mures, Ploiesti, Galati, Brasov). Planurile bancii prevad lansarea a pana la 15 noi sucursale pana la sfa (...)
Website: http://www.piraeusbank.ro
Mai mult ?... Click aici!
 
NUME: VOLKSBANK ROMANIA S.A.
Descriere: Volksbank Romania activeaza cu succes pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalul actionar al bancii este Volksbank International AG, in majoritate detinut de Osterreichische Volksbanken - AG, banca ce reprezinta institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare.In centrul strategiei Volksbank Romania se afla parteneriatul strans cu clientul. Banca ofera consultanta punctuala grupurilor - tinta carora li se adreseaza, IMM - uri, microintreprinderi si persoane (...)
Website: http://www.volksbankromania.ro
Mai mult ?... Click aici!
 

Cautare

Cautare

 
  Cautati o adresa anume din categoria INSTITUTII BANCARE sau poate o alta resursa utila de pe Contabilizat.ro?
  Va punem la dispozitie un motor de cautare, sustinut de Google:
 

Flux RSS

Flux RSS

 
  Doriti sa fiti in permanenta la curent cu actualizarile linkurilor utile din categoria INSTITUTII BANCARE?
  Va punem la dispozitie un feed RSS, accesibil la adresa de mai jos:
 

Invitatie

Invitatie

 
  Ati descoperit in cadrul acestei pagini informatii utile pe care doriti sa le faceti cunoscute si prietenilor d-voastra? Este foarte simplu.
  Le puteti trimite linkul catre pagina curenta prin doua modalitati:
 
1. prin EMAIL (click aici).    2. prin YM (click aici).

Anunturi

Anunturi

 
 
 

resurse

resurse

 
 

Curs BNR

Curs BNR

 
USD 3.8160
EUR 4.6490
GBP 5.3189
CHF 3.8808
MDL 0.23
XAU 162.40
Afiseaza mai mult...
 
 

Formulare

Formulare

 
Contabilitate (128)
Contracte (1037)
Juridice (1085)
Management (420)
Afiseaza mai mult...
 
 

Cursuri Online

Cursuri Online

 
Contabilitate (37)
Ec generala (214)
Informatica ec (50)
Management (131)
Afiseaza mai mult...
 
 

Software

Software

 
Contabilitate (135)
Facturiere (63)
Gestiune (91)
Mijloace fixe (47)
Salarizare (103)
Afiseaza mai mult...
 
 

Carti Economie

Carti Economie

 
Contabilitate (52)
Marketing (45)
Finante (63)
Mass-Media (47)
Legislatie (56)
Management (42)
Dictionare (38)
Afiseaza mai mult...
 
 

Specialisti

Specialisti

 
CECCAR (4353)
ANEVAR (5480)
CAFR (4311)
CCF (5176)
Afiseaza mai mult...
 
 

Locuri de Munca

Locuri de Munca

 
Contabilitate (95)
Auditor (93)
Banci finante (89)
Marketing (92)
Legal juridic (94)
Secretariat (87)
Afiseaza mai mult...
 
 

Legislatie

Legislatie

 
Legi, coduri (71)
Hotarari (59)
Ordonante (33)
Alte resurse (21)
Afiseaza mai mult...
 
 

Programe

Programe

 
Declaratii (37)
Fise fiscale (9)
Situatii (86)
Ordine plata (4)
Afiseaza mai mult...
 
 

Revista presei

Revista presei

 
Economie (98)
Politica (73)
Actualitate (85)
Societate (92)
Financiar (92)
Juridic (71)
Business (94)
Afiseaza mai mult...
 
 

Francize

Francize

 
Alimentatie (81)
Retail (126)
Imobiliare (18)
Servicii (132)
Diverse (24)
Afiseaza mai mult...
 
 

Dictionar

Dictionar

 
(se incarca...)
Afiseaza mai mult...
 
 

Linkuri Utile

Linkuri Utile

 
Ministere (172)
Inst publice (52)
Europene (28)
Inst bancare (32)
Partide pol (31)
Ziare (1238)
Index firme (55)
Afiseaza mai mult...
 

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

 
 
Numar in Registrul Comertului: J29/309/2004, CUI: 16143635
Sediul social: Strada XYZ, Nr. X, Bl. Y, Ap. Z, Loc. XYZ
Mobil: (07..) NNN.NNN, Fix: (02..) NNN.NNN, Fax: (02..) NNN.NNN
Expert contabil: NUME, PRENUME, Membru CECCAR: NNNN / ZZ.LL.AAAA
Adresa de email: 
 
 

profil

profil

 
 

Alte Resurse

Alte Resurse

 
Stiri, Coduri Caen
Filiale Ceccar
Flux Rss

resurse

resurse

 
 
Servicii Prestate | Onorarii Practicate | Avantajele Colaborarii | Portofoliu Clienti | Recomandare | Contact | Harta
SpecialistiRecrutareCalculatorFormulareTrezoreriiLegislatieSoftwareDictionarFrancizePrograme
CursuriCeccarConturiLinkuriTipizatePresaCaenBNRCartiTVACalendarOcupatiiVenitFinanciare

Developed by IntelliSynaptics Software Development, hosted by ROMARG
Copyright © 2008 - 2018 Contabilizat.ro. All Rights Reserved.
Termeni | Confidentialitate | Promovare | Flux Rss | Site Map | Inscriere pe Contabilizat.ro

Reteaua IntelliSynaptics: Diplome Cursuri Referate | Produse Resigilate | Translatoare Bidirectionale
 

sus

sus

 
 
  

jos

jos

 

Profil

Profil

 
 • Prezentare
 • Contabilitate
 • Consultanta
 • Audit
 • Alte servicii
 • Onorarii
 • Avantaje
 • Clienti
 • Recomanda
 • Contact
 • Harta profil
 • profil

  profil