Contabilizat .ro (β)

Contabilizat .ro (β)

 

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

catalog dedicat specialistilor din domeniul financiar-contabil
ofera specialistilor posibilitatea de a crea profile de prezentare online
ofera vizitatorilor acces la catalogul de specialisti si la resurse conexe

 
   

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

 

Expertiza contabila si servicii de consultanta
in domeniul financiar contabil, la cele mai mici preturi!

Expertiza contabila si servicii de consultanta
in domeniul financiar contabil, la cele mai mici preturi!

 

Servicii prestate in: JUDET1, JUDET2, JUDET3

Servicii prestate in: JUDET1, JUDET2, JUDET3

 
             

Contactati-ne cu incredere!

Contactati-ne cu incredere!

 

 
 

resurse

resurse

 

Specialisti

Specialisti

 

Legislatie

Legislatie

 

Cursuri

Cursuri

 

Presa

Presa

 

Recrutare

Recrutare

 

Software

Software

 

Ceccar

Ceccar

 

Caen

Caen

 

Calculator

Calculator

 

Dictionar

Dictionar

 

Conturi

Conturi

 

BNR

BNR

 

Formulare

Formulare

 

Francize

Francize

 

Linkuri

Linkuri

 

Carti

Carti

 

Trezorerii

Trezorerii

 

Programe

Programe

 

Tipizate

Tipizate

 

TVA

TVA

 

Financiare

Financiare

 

Calendar

Calendar

 

Ocupatii

Ocupatii

 

Venit

Venit

 

Cautare

Cautare

 
Afiseaza rezultatele!

cautare

cautare

 

Anunturi

Anunturi

 
 

Francize de succes

Francize de succes

 
In cele ce urmeaza va prezentam un catalog complet al celor mai importante francize a caror profitabilitate este deja dovedita in pietele autohtone aferente. Pentru fiecare franciza din catalog veti regasi informatii importante care va pot fi de un real folos in procesul de documentare si selectie. Descrierea detaliata a francizei, prezentarea francizorului, taxele specifice, caracteristici legate de suprafata si tipul locatiei, zonele vizate sau numarul minim de angajati, sunt doar cateva dintre informatiile afisate. Tot ce va ramane de facut este sa dati click pe numele francizei pentru detalii complete.

Alegeti categoria

Alegeti categoria

 
       
Alimentatie (81)  |  Retail (126)  |  Imobiliare (18)  |  Servicii (132)  |  Diverse (24)

Mai multe informatii

Mai multe informatii

 
Balloide Photo
Cautare:
Va oferim posibilitatea de a cauta informatii sau resurse utile de pe situl Balloide Photo, folosind motorul de cautare de mai jos:

cautare pe sky-photo.ro/, www.balloide-photo.com/
http://www.sky-photo.ro/, www.balloide-photo.com/ webshot
Descriere: Balloide-Photo este un concept inovativ de realizare a fotografiilor aeriene folosind un aerostat captiv, fara pasager. Pana in prezent, nici un instrument de fotografii aeriene nu oferea solutia perfect adaptata realizarii imaginilor de joasa altitudine. Proiectat pentru a opera sub plafonul de zbor aerian, aerostatul Balloide-Photo propune pentru prima oara o alternativa profesionala la mijloacele aeriene conventionale, periculoase sau cu costuri ridicate. Extrem de manevrabil, aerostatul Balloide-Photo este o unealta perfect adaptata tuturor lucrarilor care necesita precizie. Dotate cu un sistem stabilizator si consola de comanda portabila, aerostatele Balloide-Photo isi atribuie brevetarea acestor inovatii. Instrument profesional prin excelenta, aerostatul Balloide-Photo rezista la vant de peste 30 km/h. Dispozitivul Balloide-Photo permite deplasarea facila a operatorului. El poate astfel sa ajunga intr-o zona care permite decolarea si sa modifice rapid unghiul asupra obiectivului de fotografiat. Conjugand fiabilitatea, supletea si securitatea, aerostatele Balloide-Photo deschid noi perspective asupra fotografiei aeriene. Ecranul video integrat in consola de comanda permite clientului sa-si compuna propriile imagini. Un concept de afacere atractiv pentru tinerii investitori, amatori de provocare si dornici de a realiza cu pasiune si in deplina libertate o activitate rentabila: fotografie aeriana. Fundamentul conceptului este reprezentat de un aerostat care poarta o camera foto, un instrument complet si exclusiv ce ofera toate calitatile operationale indispensabile practicarii fotografiei aeriene . Un avantaj net oferit de acest concept consta in realizarea fotografiei de la inaltimi de pana la 150 de metri. Echipa Balloide-Photo poate oferi servicii adaptate si produse complexe orientate pe diferite directii: developeri de proiecte imobiliare sau, pur si simplu, agentii imobiliare oferind clientilor o alta modalitate de promovare a ofertelor lor, companii de antrepriza de constructii, institutii sau autoritati publice, prestatori de servicii turistice si nu numai. Prezenta in urmatoarele tari: Franta, Spania, Portugalia, Cehia, Romania. Partenerii retelei Balloide-Photo pun la dispozitia dumneavoastra talentul profesional pentru a oferi un raspuns global problematicii meseriei dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru o cerere de solutie specifica! Deoarece fotografiile aeriene clasice necesita transportul cu ajutorul unui elicopter sau avion, in cazul acesta, fiind vorba, pur si simplu, de un balon ce este controlat de la nivelul solului, avantajele ce le implica sunt multiple. In primul rand pretul, de 3-4 ori mai mic, precum si flexibilitatea mult mai mare, neexistand astfel restrictii de orar de zbor sau legate de zone cu acces interzis. De exemplu se pot face fotografii in marile aglomerari urbane, ceea ce nu este posibil prin intermediul variantei clasice.
Companie: S.C Sky Photo Concept S.R.L.
Infiintare: 1999
Website: http://www.sky-photo.ro/, www.balloide-photo.com/
Email:
Telefon: 021-224.21.88, 055-950.13.93
Fax: 021-224.21.88
Adresa: Str. Av. Mircea Zorileanu, Nr. 39, Sector 1, Bucuresti
Tara: Franta
Unitati proprii: 16
Francize: 3
Tip contract: Master Franciza
Durata: 5 ani
An franciza: 2003
Suprafata: 60 mp
Tip locatie: Birou
Taxa intrare: 20.000 Euro
Taxa totala: 60.000 Euro
Taxa training: (va recomandam sa consultati situl oficial)
Redevente: 0
Tari francize: Romania
Zone vizate: Orasele Mari
Angajati: 25

Optiuni:
Trimite pe mail Trimite pe YM Adauga la Favorite Printeaza

Francize din categoria Diverse

Francize din categoria Diverse

 
FRANCIZA: Flashdimension
Descriere: Da o noua dimensiune fotografiei tale! Realizam obiecte personalizate pe baza fotografiei. Dintr-o simpla fotografie iti facem cadouri personalizate de neuitat. Noi nu personalizam obiecte ci realizam obiecte personalizate. Gama de produse personalizate include: ceasuri, brelocuri de chei, magneti de frigider, insigne, fotosculpturi simple sau in r (...)
Taxa intrare: 5.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Trimage Sculptura 3D
Descriere: Sculptura Personalizata este un produs inovativ, ceva intre fotografie si sculptura, produs care acopera o varietate larga de tehnici de expunere pentru a da viata pozelor. Sculpturile Personalizate Trimage pot inlocui traditionala rama fotografica, cu o sculptura pe un postament, deosebit de atragatoare ochiului. Este extraordinar pentru decoratiu (...)
Taxa intrare: 5-6.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Cartea Universitara
Descriere: Reteta de afacere propusa de Cartea Universitara se subscrie "trend"-ului aparut pe piata nationala si anume atragerea de afaceri in sistem de franciza in domenii de nisa. Acest business asigura cadrelor didactice din mediul universitar posibilitatea publicarii de carti si materiale la edituri renumite din Franta, Belgia, SUA, Marea Britanie, ca ur (...)
Taxa intrare: 2.700 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
 
FRANCIZA: Splash
Descriere: Marca Splash vine cu o experienta de peste 15 ani in fabricarea, instalarea si mentenanta parcurilor de joaca pentru copii, gata sa fie transferata catre un viitor partener masterfrancizat, care sa dezvolte brandul la nivelul intregului teritoriu national. De la proiectii 3D si pana la constructia de parcuri care sa se potriveasca specificului piet (...)
Taxa intrare: 0
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Kid's Planet
Descriere: Kid's Planet ofera copiilor un mediu propice pentru a-si dezvolta abilitatile prin jocuri specifice varstei. Copiii dumneavoastra se afla in siguranta aici, personalul nostru calificat asigurand grija de care este nevoie. Creativitatea copiilor este incurajata prin jocurile si prin petrecerile organizate. Parintii pot servi o cafea, sau pot alege o (...)
Taxa intrare: 8.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: FasTracKids
Descriere: Studiile cele mai recente de neurobiologie arata faptul ca pana la 80% din conexiunile interneuronale ale creierului uman se formeaza pana la varsta de 8 ani. "FasTracKids International din Denver, USA, reunind un colectiv de psihologi si educatori de talie mondiala, a conceput intre anii 1998 - 2002 programul revolutionar pentru copii care reusest (...)
Taxa intrare: 22.000 USD
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Fun Science
Descriere: Fun Science, compania numarul unu in domeniul sau, din Europa, imbunatateste educatia pe care copiii nostri o primesc folosind concepte noi si inovatoare, aduce lumea stiintei mai aproape de copii intr-o maniera unica: Experimentele sunt distractive, copiii descopera ca cea ce ei credeau ca este magic este de fapt stiintific si, in timp ce se joaca (...)
Taxa intrare: 28.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Gipo
Descriere: Compania GIPO este liderul pietei romanesti de articole pentru petrecerea timpului liber. Sunt prezenti de 15 ani in Romania, la inceput doar cu divizia de articole de pescuit care asigura comercializarea si distributia unora din cele mai importante branduri de profil: Shimano, Gamakatsu, Rapala, Storm, BlueFox, Tica, VMC, etc. Ulterior am dezvolta (...)
Taxa intrare: (va recomandam sa consultati situl oficial)
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Crestcom
Descriere: Cursurile Crestcom International sunt produsul companiei Compania CrestGroup Ltd. fondata in Denver, Colorado, incepand cu anul 1987. Modulele de curs se adreseaza managerilor, supervizorilor si tuturor persoanelor aflate in pozitie de conducere, fiind traduse in 23 de limbi, in peste 50 de tari. In fiecare luna Crestcom transmite pe suport video t (...)
Taxa intrare: (va recomandam sa consultati situl oficial)
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: City Paintball
Descriere: Romania este o piata deschisa pentru conceptele noi si ceea ce este la moda in strainatate devine rapid la moda si la noi in tara. Romania este o piata deschisa pentru conceptele noi si ceea ce este la moda in strainatate devine rapid la moda si la noi in tara. Aceasta ar fi una dintre explicatiile succesului inregistrat de jocul de paintball pe pl (...)
Taxa intrare: 5.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
 
FRANCIZA: GS Bet
Descriere: GS Bet a fost fondata la initiativa unor persoane cu vaste cunostinte si cu un trecut bogat in domeniu, cu peste 5 ani de experienta in oferirea serviciilor de pariere. Firma a inceput activitatea cu o singura agentie situata in Bucuresti, dar s-a extins foarte repede la nivel national, ajungand la un numar de 30 de agentii deschise in primul an de (...)
Taxa intrare: 4.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: 2A MATH
Descriere: 2A MATH este o societate care organizeaza cursuri de matematica si fizica-chimie pentru elevii din ciclul gimnazial si liceal din 44 de institutii de invatamant privat. Aceste cursuri se desfasura in timpul anului scolar sau pe perioada vacantei. 2A MATH este primul grup care organizeaza acest tip de cursuri in centrele pedagogice specializate in s (...)
Taxa intrare: 25 000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: 3d Experience Cinema
Descriere: Conceptul 3D-experience Cinema, a fost lansat in franciza dupa o experienta de 6 ani in domeniul tehnologiilor de vizualizare stereoscopica 3d si realitate virtuala ( 'VR' ) avand in vedere urmatoarele considerente : cost de realizare scazut . Tehnologia de ultima ora Texas Instruments implementata in proiectorul DLP 3d HD - DepthQ, a permis inlocu (...)
Taxa intrare: (va recomandam sa consultati situl oficial)
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Als Alexander Languages Schools
Descriere: Alexander Language Schools, are aproape 40 de ani de experienta in predarea limbilor straine la cel mai inalt nivel profesional in infiintarea de scoli si in managementul acestora. In prezent este unul din liderii mondiali in acest domeniu, avand colaborari cu University of Cambridge si University of Michigan. De asemenea, ALS este autorizata sa of (...)
Taxa intrare: 10.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Axon
Descriere: Intr-o perioada in care cererea de servicii in domeniul studiilor pentru limbile straine si tehnologia informatiei, sunt atat de intens cautate, Axon va ofera oportunitatea de a studia aceste cursuri ajutati de o tehnologie noua, usoara si disponibila incepand de la cele mai mici varste. Suntem la dispozitia dumneavoastra de treisprezece ani, din 1 (...)
Taxa intrare: 10.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Carpatica Dive Center
Descriere: Carpatica Dive Center este singura societate din Romania acreditata de cele 3 sisteme educationale internationale, majore, care desfasoara activitati de scufundari in intreaga lume: NAUI(National Association of Underwater Instructors). PADI(Professional Association of Diving Instructors). SSI(Scuba Schools International). Cele 3 institutii de mai s (...)
Taxa intrare: 4.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Fotocarte
Descriere: Logo-ul nostru, o carte deschisa, prietenoasa si dornica de a-ti fi un partener de incredere. A fost creat pentru a-ti sugera mereu sa scrii in imagini si cuvinte, inca o poveste. Infiintata in 2005, din dorinta de a oferi o alternativa la albumele foto clasice, intr-o era a fotografiei digitale, Fotocarte se adreseaza atat persoanelor persoanelor (...)
Taxa intrare: 1.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Zile si Nopti
Descriere: Revista de timp liber Zile si Nopti. Franciza pentru Zile si Nopti se stabileste in functie de zona acoperita, de posibilitatile locale de sustinere a acestei reviste, cat si de interesul marilor advertiseri pentru promovare in acea zona geografica. Pe langa franciza este perceput si un comision oprit de catre firma care aduce marea publicitate. Dr (...)
Taxa intrare: In functie de oras.
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: My Gym
Descriere: Acum si in Romania in cautarea unui Master Franchise, franciza My Gym a creat un program si niste facilitati extraordinare menite sa-i ajute pe copiii intre 3 luni si 9 ani sa se dezvolte din punct de vedere fizic, cognitiv si emotional. Cursurile nostre saptamanale, structurate pe grupe de varsta includ dans, muzica, jocuri, gimnastica, sporturi s (...)
Taxa intrare: 42.300 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: The Cartoon Store
Descriere: O lume magica pentru copiii, in care vor regasi cele mai indragite personaje de desene animate imprimate pe tricouri, pixuri, penare, cani, pahare, in total peste 1001 articole diferite, utile si amuzante care reprezinta cadoul perfect pentru orice copil. Conceptul The Cartoon Store include un aspect exterior al magazinului atractiv atat pentru adu (...)
Taxa intrare: 6.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
 
FRANCIZA: Cabinet Astrologic Cer si Destin
Descriere: Consultanta astrologica de specialitate printr-un sistem demonstrat, cu rezultate dovedite. Dna para-astrolog Stefania Popescu este realizator a numeroase rubrici de astrologie in presa si a participat la numeroase emisiuni televizate. Investitia este minima, iar castigurile potentiale nelimitate. Sistemul functioneaza cu succes in strainatate si a (...)
Taxa intrare: 250 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Genesse
Descriere: Genesse este o sala de aerobic, fitness and bodybuilding intr-o atmosfera prietenoasa, unde te asteptam cu programe pentru acumulare de masa musculara, programe pentru definire sau slabire. Aparatura noua, instructori specializati, masaj profesionist, suplimente proteice sau pentru arderea grasimilor si un orar lejer completeaza calitatea serviciil (...)
Taxa intrare: 8.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 
FRANCIZA: Fit Forma
Descriere: Fit Forma este primul lant de sali de sport din Ungaria, conceptul fiind dezvoltat de o echipa de specialisti. Pentru a pastra ridicate standardele, Fit Forma a creat pentru partenerii si angajatii sai un sistem de training specializat. Fiecare client care apeleaza la serviciile Fit Forma se bucura de o atentie deosebita din partea angajatilor, pen (...)
Taxa intrare: 10.000 Euro
Mai mult ?... Click aici!
 

Cautare

Cautare

 
  Cautati o franciza anume din categoria DIVERSE sau poate o alta resursa utila de pe Contabilizat.ro?
  Va punem la dispozitie un motor de cautare, sustinut de Google:
 

Flux RSS

Flux RSS

 
  Doriti sa fiti in permanenta la curent cu actualizarile francizelor din categoria DIVERSE?
  Va punem la dispozitie un feed RSS, accesibil la adresa de mai jos:
 

Invitatie

Invitatie

 
  Ati descoperit in cadrul acestei pagini informatii utile pe care doriti sa le faceti cunoscute si prietenilor d-voastra? Este foarte simplu.
  Le puteti trimite linkul catre pagina curenta prin doua modalitati:
 
1. prin EMAIL (click aici).    2. prin YM (click aici).

Anunturi

Anunturi

 
 
 

resurse

resurse

 
 

Curs BNR

Curs BNR

 
USD 3.9502
EUR 4.6292
GBP 5.2748
CHF 3.9869
MDL 0.23
XAU 164.55
Afiseaza mai mult...
 
 

Formulare

Formulare

 
Contabilitate (128)
Contracte (1037)
Juridice (1085)
Management (420)
Afiseaza mai mult...
 
 

Cursuri Online

Cursuri Online

 
Contabilitate (37)
Ec generala (214)
Informatica ec (50)
Management (131)
Afiseaza mai mult...
 
 

Software

Software

 
Contabilitate (135)
Facturiere (63)
Gestiune (91)
Mijloace fixe (47)
Salarizare (103)
Afiseaza mai mult...
 
 

Carti Economie

Carti Economie

 
Contabilitate (52)
Marketing (45)
Finante (63)
Mass-Media (47)
Legislatie (56)
Management (42)
Dictionare (38)
Afiseaza mai mult...
 
 

Specialisti

Specialisti

 
CECCAR (4353)
ANEVAR (5480)
CAFR (4311)
CCF (5176)
Afiseaza mai mult...
 
 

Locuri de Munca

Locuri de Munca

 
Contabilitate (95)
Auditor (93)
Banci finante (89)
Marketing (92)
Legal juridic (94)
Secretariat (87)
Afiseaza mai mult...
 
 

Legislatie

Legislatie

 
Legi, coduri (71)
Hotarari (59)
Ordonante (33)
Alte resurse (21)
Afiseaza mai mult...
 
 

Programe

Programe

 
Declaratii (37)
Fise fiscale (9)
Situatii (86)
Ordine plata (4)
Afiseaza mai mult...
 
 

Revista presei

Revista presei

 
Economie (98)
Politica (73)
Actualitate (85)
Societate (92)
Financiar (92)
Juridic (71)
Business (94)
Afiseaza mai mult...
 
 

Francize

Francize

 
Alimentatie (81)
Retail (126)
Imobiliare (18)
Servicii (132)
Diverse (24)
Afiseaza mai mult...
 
 

Dictionar

Dictionar

 
(se incarca...)
Afiseaza mai mult...
 
 

Linkuri Utile

Linkuri Utile

 
Ministere (172)
Inst publice (52)
Europene (28)
Inst bancare (32)
Partide pol (31)
Ziare (1238)
Index firme (55)
Afiseaza mai mult...
 

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

S.C. DENUMIRE FIRMA S.R.L.

 
 
Numar in Registrul Comertului: J29/309/2004, CUI: 16143635
Sediul social: Strada XYZ, Nr. X, Bl. Y, Ap. Z, Loc. XYZ
Mobil: (07..) NNN.NNN, Fix: (02..) NNN.NNN, Fax: (02..) NNN.NNN
Expert contabil: NUME, PRENUME, Membru CECCAR: NNNN / ZZ.LL.AAAA
Adresa de email: 
 
 

profil

profil

 
 

Alte Resurse

Alte Resurse

 
Stiri, Coduri Caen
Filiale Ceccar
Flux Rss

resurse

resurse

 
 
Servicii Prestate | Onorarii Practicate | Avantajele Colaborarii | Portofoliu Clienti | Recomandare | Contact | Harta
SpecialistiRecrutareCalculatorFormulareTrezoreriiLegislatieSoftwareDictionarFrancizePrograme
CursuriCeccarConturiLinkuriTipizatePresaCaenBNRCartiTVACalendarOcupatiiVenitFinanciare

Developed by IntelliSynaptics Software Development, hosted by ROMARG
Copyright © 2008 - 2018 Contabilizat.ro. All Rights Reserved.
Termeni | Confidentialitate | Promovare | Flux Rss | Site Map | Inscriere pe Contabilizat.ro

Reteaua IntelliSynaptics: Diplome Cursuri Referate | Produse Resigilate | Translatoare Bidirectionale
 

sus

sus

 
 
  

jos

jos

 

Profil

Profil

 
 • Prezentare
 • Contabilitate
 • Consultanta
 • Audit
 • Alte servicii
 • Onorarii
 • Avantaje
 • Clienti
 • Recomanda
 • Contact
 • Harta profil
 • profil

  profil